6 Kasım 2014 Perşembe

Bebek Banyo Şapkası 9,00 TL

Shower Hat - Bebek Banyo Şapkası  9,00 TL
Shower Hat bebeğiniz yıkarken gözlerine su ve şampuan kaçmasını önleyen çok kullanışlı bir şapka. Bebek Banyo Şapkası ile bebeğiniz suyun keyfini çıkartırken sizde kolayca yıkama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.


Shower Hat - Bebek Banyo Şapkası 
Bebekleri yıkamak oldukça güçtür. Kimi bebek sudan korkar, kimisi gözü şampuandan yanınca ağlamaya başlar, bazı bebekler de hiperaktiftir yerinde duramaz.Shower Hat ise tüm bebeklere uygun bir banyo ürünüdür.
 
Bebek Banyo Şapkasını bebeğinizin başına taktığınızda o bunun bir oyun olduğunu düşünüp eğlenirken sizde bir yandan su ve şampuan ile acaba göz yakar mı derdi olmadan bir güzel bebeğinizi yıkayabilirsiniz.
 
Shower Hat silikon malzemeden üretilmiş olup bebeğinizin hassas başına zarar vermeyecektir.Aksine su ve sabunun zararlarından koruduğu için oldukça sağlıklı bir üründür.

Shower Hat - Bebek Banyo Şapkası 

Satın almak için tıklayınız.
Bebek Banyo Şapkasının Sarı, mavi ve pembe rengi mevcuttur. Sipariş verdiğiniz durumda seçmiş olduğunuz renkte bir adet Banyo Şapkası gönderilecektir.
 
Ürün 0-5 yaş arasındaki bebeklerin baş çevresine uyumludur. Üzerinde bulunan 4 adet düğmesi ile istediğiniz boyuta getirme şansınız vardır. Shower Hat, yeni bebek sahibi olan arkadaş veya akrabanıza alabileceğiniz en kullanışlı hediye olacaktır.

Shower Hat - Bebek Banyo Şapkası 

Shower Hat - Bebek Banyo Şapkası 

Shower Hat - Bebek Banyo Şapkası