24 Aralık 2014 Çarşamba

HACİVAT KARAGÖZ KUPA BARDAK

"Nerede eski o ramazanlar" sözünü ağzından eksik etmeyenler işte karşınızda sizi maziye götürecek Hacivat Karagöz Kupa Bardak. Bir tarafında Hacivat diğer tarafında da karagözün yer aldığı Hacivat Karagöz Kupa Bardak sihirli kupa ve beyaz kupa olmak üzere iki farklı modele sahiptir.
Sihirli Kupa içerisine sıcak su çay veya kahve gibi bir içecek konulduğunda sihirli bir şekilde beyazlamaya başlar ve gizli olan görüntü ortaya çıkar. Soğuyunca yine siyahlara bürünür, ta ki içine tekrar sıcak bir içecek konulana kadar.



Ramazan denilince akla gelen Hacivat ve Karagöz ikilisi şimdide kupa bardaklar üzerinde. Akşama çok sevdiğiniz bir arkadaşınıza iftara davetlisiniz ve eliniz boş gitmek istemiyor musunuz? Alın size Hacivat Karagöz Kupa Bardak hem eliniz boş kalmasın hem de sofralar şenlensin. Hacivat Karagöz Kupa Bardak beyaz kupa ve sihirli kupa olmak üzere iki farklı model sahiptir seçmiş olduğunuz çeşitte kupa tekli olarak gönderilecektir.
Kupa Bardak 8x10 cm boyutlarında olup seramiktir, üzerine sublimasyon baskı ile Hacivat ve karagöz figürleri basılmaktadır.