4 Aralık 2014 Perşembe

İÇİNİZİ SEVDİKLERİNİZ İLE ISITIN;BAY VE BAYAN HER ZAMAN HAKLI KUPA BARDAK;

Bay ve Bayan Her Zaman Haklı Kupa Bardak ile sizin ailenin her zaman haklı olan bireyine esprili bir eleştiri yapabilir, içeceklerini hak ettikleri kupalar ile içmelerini sağlayabilirsiniz. Bay ve Bayan Her Zaman Haklı Kupa Bardağın hem bay hem bayanlara özel olarak iki farklı modeli bulunmaktadır.
İnat her ilişkide vardır! Ama bazılarının inadı ile baş etmek imkânsızdır. Sen haklısın deyip işin içinden çıkmak gerekir. Bay ve Bayan Her Zaman Haklı Kupa Bardak inadından yorulduğunuz eşinize veya arkadaşınıza alabileceğiniz en anlamlı hediyelerin başında gelmektedir.
Bay her zaman haklı ve bayan her zaman haklı olmak üzere 2 farklı modeli bulunan kupa bardakları bay-bayan 2’li set olarak almanız da mümkündür.
Bay ve Bayan Her Zaman Haklı Kupa Bardak seramikten üretilmiş olup 8x10 cm boyutlarındadır. Kupalar üzerindeki Sublimasyon baskılar uzun ömürlüdür. Yıkarken ılık suda elde yıkamak gerekir. Bulaşık makinesi veya elde çok yüksek sıcaklıkta yıkarsanız kupanın üzerindeki baskılar çıkabilir.
Sihirli Kupa içerisine sıcak su çay veya kahve gibi bir içecek konulduğunda sihirli bir şekilde beyazlamaya başlar ve gizli olan görüntü ortaya çıkar. Soğuyunca yine siyahlara bürünür, ta ki içine tekrar sıcak bir içecek konulana kadar. Baskının uzun ömürlü olması için ılık suda elde yıkamanız tavsiye edilir.