19 Aralık 2014 Cuma

İsme Özel Çöp Adamlı Aşk Kupaları

İki adet kupanın iç içe geçmesi ile üzerindeki görüntünün anlam kazandığı İsme Özel Çöp Adamlı Aşk Kupaları sadece size ve sevgilinize özel kupalardır Sevimli çöp adamlar ve üzerine yazmış olduğunuz isimlerle anlam bulan İsme Özel Çöp Adamlı Aşk Kupaları sevgilinize verebileceğiniz en özel hediyelerden biri 



İki adet kupanın iç içe geçmesi ile üzerindeki görüntünün anlam kazandığı İsme Özel Çöp Adamlı Aşk Kupaları sadece size ve sevgilinize özel kupalardır. Sevimli çöp adamlar ve üzerine yazmış olduğunuz isimlerle anlam bulan İsme Özel Çöp Adamlı Aşk Kupaları sevgilinize verebileceğiniz en özel hediyelerden biri.


Sevgilim olmadan ben bir hiçim, o benim tümleyenim diyorsanız İsme Özel Çöp Adamlı Aşk Kupalarının tam size göre bir ürün olduğunu söyleyebiliriz. Bir araya geldiklerinde anlam bulan kupalar tasarımları ve kalp tutma yerleri ile oldukça sevgi dolu.


Eğer sevgilinize sen benim diğer yarımsın mesajını vermek istiyorsanız İsme Özel Çöp Adamlı Aşk Kupaları bir tık kadar ötenizde.9 cm yüksekliğe sahip olan İsme Özel Çöp Adamlı Aşk Kupaları porselenden üretilmiş olup yaklaşık olarak 7cm çapa sahiptir. 4 farklı modele sahip olan İsme Özel Çöp Adamlı Aşk Kupaları seçmiş olduğunuz modelde 2’li kupa olarak gönderilecektir.


Diğer Ürünleri İncelemek için;