24 Aralık 2014 Çarşamba

LOVE MATTER - AŞK ÖLÇER

Sevgilisine sevgisini göstermekte zorluk çeken kişiler Love Matter ile artık her şey daha kolay. Aşk Ölçer ile duygularınızı kolay ve somut bir şekilde sevdiklerinize gösterebileceksiniz.


nsanın hayatına bazen öyle biri girer ki o kişiden gözünü ayırmak istemez saatlerce, günlerce hatta aylarca baksa gene de sıkılmaz, bakmasa da zaten hep hayallerinde görecektir. Karnında kelebekler uçuran, kalbinde davullar çaldıran bu kişiye hissedilen duygular ise kolay kolay ifade edilemez.Ferhat ki sevdiği kız için dağları delmiş, mecnun ki leylası için çöllere düşmüş. Ya siz sevdiğiniz için ne yapabilirsiniz? Sevgi adına yapılacak her şeyin tükendiğini düşünüyorsanız çok yanlış düşündüğünüzü söylemek isteriz.
 

Sevgilinize veya platonik aşkınıza sevginizi göstermenin çok kolay bir yolu var desek? Love Matter ile kalbinizdeki sıcaklığı sevdiklerinize gösterebileceksiniz.Sevdiğiniz kişiye İki kelimelik ve sonunu bilmediğiniz bir hikaye anlatmak yerine ona sevginizi Aşk Ölçer ile gösterin.Love Matter ile hem sevginizi gösterebilecek hem de karşınızdaki kişinin de size karşı olan duygularını öğrenip belki de yol yakınken umudunuzu kesebileceksiniz.
 

Ürün karışık renklerde gönderilmektedir.
Tek yapmanız gereken Aşk Ölçeri avcunuzun içinde tutmak ve o anki vücut ısınıza göre sıvının yukarı bölmeye geçişini izlemek.Love Matter 17 x 4.5 cm boyutlarında olup 106 gr ağırlığındadır.