14 Ocak 2015 Çarşamba

Sevgililer günü kitap koleksiyonu hediyeniz size özel olsun;

u sıralar o kadar çok kitap okuyorum ki her boş vaktimde elimde oluyor her ne kadar kitabın o güzelim sayfalarına elime değdirmek kokusunu hissetmek en sevdiğim şeylerden olsa da  evdeki 2 yaramazdan fırsat kalmadığı için ebook şimdilik kaçamak kitap okuma ortamımı oluşturuyor.
Bu anlamlı günde yani sevgililer gününde bu proje benim gibi kitaba meraklılar için oldukça güzel içten ve paraya bağlı  ölçütte olmadığı için çok değerli bence.Benim gibi 'Bize hergün sevgililer günü' mantığı ile düşünenlere gelsin bakalım.
Bu proje şu üstteki resimlerden esinlenerek yapılmış. Bu kişiye özel kitap koleksiyonunu siz dilediğiniz şekilde kendinize adapte edebilirsiniz. Kalp şeklinde kestiğiniz oyuğun arkasına fotoğraflarınızı koyabilirsiniz mesela, yada farklı renklerdeki kağıtlar ve kalıplar ,şekiller aklınıza ne gelirse.
Ne şekilde yaparsanız yapın hediyeyi vereceğiniz ebedi aşkınız bu düşünceli hediyeyi aldığında oldukça sevinecektir. Eşimin dediği bir lafı hatırladım şimdi '' Küçücük şeylerden ne kadar mutlu oluyorsun oğlumuzda aynı senin gibi ''diye :)
Ve sevimli kitaplarımız ortaya çıkar :)